DRAAGTASSEN


Klik op de draagtas voor meer voorbeelden en informatie!

Tasje papier

Basic tot Luxe papieren draagtassen

Bij KP Bags & More vind je papieren draagtassen in alle soorten en maten. Bedrukte basic tassen van bruin of wit kraftpapier of elegante draagtassen van luxueus art paper. Maar ook tassen van FSC-gecertificeerd papier. Naast de normale draagtassen leveren wij ook bedrukte snacktassen. Onze papieren draagtassen zijn afhankelijk van het soort tas, voorzien van een handig draagkoord, een mooi draaglint, een gedraaid papieren handgreep (twisted handle) of een platte papieren handgreep. Al onze papieren draagtassen zijn geheel naar wens leverbaar zowel qua formaat als bedrukking.

Welk model kies jij? stijlvol, milieuvriendelijk, Modern, tijdloos of basic? Wij bieden de mogelijkheden.

Nonwoven

Herbruikbare tassen van o.a. Non Woven en katoen!

De eigenschappen: herbruikbaar, stevig en duurzaam maken de Non Woven of Woven draagtassen populair. Non woven tassen kunnen prima worden bedrukt met uw logo en zijn er stevig. De non woven tassen zijn erg in opkomst onder de trend duurzaamheid. Door het stevige materiaal kunnen deze tassen veelvoudig worden gebruik voor meerdere doeleinden, Zo is de non woven tas bijvoorbeeld een prima strandtas. 

Wist u dat wij ook alternatieve aanbieden? Denk hierbij aan:  katoen, jute, papier of Non Woven. Dit zijn voorbeelden van draagtassen die staan voor een groener milieu. Door het stevige materiaal zijn deze draagtassen veelvoudig herbruikbaar, wat resulteert in een positief effect op het milieu. Staat u hier ook voor? neem dan gerust een kijkje naar de mogelijkheden.

Plastic tasje

Plastic draagtassen

Prijstechnisch zijn de plastic draagtassen het aantrekkelijkst echter, door de veranderde wetgeving met betrekking tot het milieu zijn de plastic draagtassen een stuk minder populair. Toch bieden de plastic tassen veelal gemak en zijn ze herbruikbaar. Dit gekoppeld aan de gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt de kunststof draagtassen toch een populaire reclamedrager.


Welke tas past bij wat u wilt uitstralen?

Wij bieden u een hoogwaardig assortiment aan draagtassen die u geheel zelf kunt samenstellen, natuurlijk willen wij u hierbij maar al te graag adviseren. Een draagtas met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap is een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Hierboven zijn de vele draagtas variaties weergegeven, klik voor meer informatie op de specifieke draagtas of neem contact met ons op via het contact formulier.