DRUKTECHNIEKEN


Kwalitatief netwerk

Door de jaren heen hebben wij een netwerk van kwalitatieve leveranciers opgebouwd en vanzelfsprekend blijven wij dit uitbouwen. Hierdoor kunnen wij u het beste voorstel garanderen. Dit netwerk geeft ons de beschikking tot vele druktechnieken en kwaliteiten. Om uw verpakking zo aansprekend mogelijk te maken, kunt u gebruik maken van de onderstaande druktechnieken. De onderstaande bedrukkingsmogelijkheden zijn geschikt voor cadeau- en verzenddozen en papieren draagtassen.SPOT UV

Een SPOT UV-laag zorgt voor een glanzend resultaat waardoor uw logo of tekst extra opvalt.


HOTSTAMP

Voor een opvallend effect kan ook voor hotstamp worden gekozen. Hotstamping is het bedrukken van uw logo met een gemetalliseerde kleur zoals: goud, brons of zilver. Deze manier van bedrukken zorgt voor een luxe uitstraling.


EMBOSSING

Embossing zorgt ervoor dat u naast het zien van uw logo, het ook kunt voelen. Uw logo wordt namelijk naar buiten gedrukt waardoor een 3D-effect ontstaat.


DEBOSSING

Het tegenovergestelde van embossing is debossing, oftewel, het naar binnen laten drukken van uw logo of tekst. Ook dit zorgt voor een extra toegevoegde waarde aan uw draagtassen vanwege het tastbare 3D-effect.

Zowel EMBOSSING als DEBOSSING kan al-over uw verpakking worden aangebracht. Op deze manier heeft u een echte eyecatcher in handen met een zeer luxe uitstraling.