UW VERPAKKING SCHERP EN OPMAAT

Naast de verpakking ook de offerte op maat, juist daarom zo scherp!

Een winkelstraat waarin uw klanten uw winkel promoten. Geweldig niet!? Een gepersonaliseerde verpakking biedt, waardering, herkenbaarheid, terugkomende en nieuwe klanten. Het is hierbij wel belangrijk dat deze verpakking uw passie uitstraalt. Door creativiteit met elkaar te delen kunnen wij u verzekeren dat de gewenste uitstraling naar voren komt met een verbluffend resultaat tot gevolg.

Bags & More streeft ernaar om uw verpakking geheel naar wens te maken onder de voorwaarden dat u alleen de lusten van het proces ervaart. Dit maken wij mogelijk door ons te houden aan de volgende 4 stappen.


Stap 1. De introductie

Afhankelijk van uw voorkeur bespreken we digitaal, telefonisch of op afspraak de mogelijkheden en uw voorkeuren. Graag adviseren wij u op een professionele wijze.

Stap 2. Het voorstel

Na de specificaties met u te hebben besproken, zorgen wij voor een overzichtelijke en persoonlijke offerte.

Stap 3. Uw beslissing

Het voorstel wordt naar u gecommuniceerd en besproken. Mocht u akkoord gaan met het voorstel, dan verzorgen wij een digitale tekening (het artwork) waarin alle specificaties zijn vermeld.

Stap 4. De productie

Na de acceptatie van het artwork gaan we over tot productie. Afhankelijk van uw bestelling kunnen wij de levertijd bepalen. Doorgaans duurt het 12 weken tot u het resultaat van onze samenwerking tastbaar in handen heeft. Vanzelfsprekend staan wij ook na uw bestelling graag voor uw klaar!


Speerpunten van onze werkwijze

KP Bags & More levert verpakkingsoplossingen op maat en met succes. Om u de meest passende en betaalbare verpakking aan te bieden, werken wij samen met diverse betrouwbare partners in zowel binnen als buitenland.

Logistieke service

Vierkante meters zijn duur, vooral in de binnensteden. Wij geven u de mogelijk om uw voorraad gemakkelijk en snel op afroep te laten bezorgen. Hierdoor kunt u uw ruimte maximaal gebruiken voor uw kernactiviteiten.

Lees veder

Showroom

Kom gerust eens langs bij onze showroom
in Amstelveen. In de showroom vindt u op
een creatieve wijze de verschillende
mogelijkheden met betrekking tot
uw verpakkingsmaterialen.

Lees veder

Studio

In onze studio in Amstelveen worden productdesigns zowel digitaal als fysiek ontwikkeld in overeenstemming met uw behoeften. Dit geeft u een duidelijk beeld van het product, tijdbesparing en vertrouwen.

Lees veder