SHOWROOM

 

Bekijk hier onze digitale showroom!

Bekijk hier onze digitale showroom!

Klik hier

Bekijk het assortiment van KP Bags & More

Even eruit, inspiratie op doen, de laatste trends bekijken en uw ogen de kost geven.
Dit alles in onze centraal gelegen showroom in Amstelveen. Hier vindt u op ruim 400 vierkante meter een compleet productassortiment uiteenlopend van draagtassen en dozen tot decoratieve vellen en inpakpapier. Voor elk doel heeft KP Bags & More een originele verpakking, of het nu gaat om lingerie, bonbons of kleding. Uw bezoek is tevens een goed moment om uw wensen te bespreken om in de toekomst nog efficiƫnter en markt gerichter te werk te gaan.

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment? Ervaren verkopers assisteren u bij het vinden van de juiste verpakking, decoraties en accessoires bij uw product. Neem gerust contact met ons op en kom eens langs.

Inspiratie nodig? Klik hier en bekijk onze creaties!

Logistieke service

Vierkante meters zijn duur, vooral in de binnensteden. Wij geven u de mogelijk om uw voorraad gemakkelijk en snel op afroep te laten bezorgen. Hierdoor kunt u uw ruimte maximaal gebruiken voor uw kernactiviteiten.

Lees veder

Scherp en opmaat

Voor u geen standaardprijzen maar een scherpe en opmaat gemaakte offerte. Na de specificaties met u te hebben besproken, zorgen wij voor een overzichtelijke en persoonlijke offerte.

Lees veder

Studio

In onze studio in Amstelveen worden productdesigns zowel digitaal als fysiek ontwikkeld in overeenstemming met uw behoeften. Dit geeft u een duidelijk beeld van het product, tijdbesparing en vertrouwen.

Lees veder