STUDIO

De studio

In onze studio visualiseren wij uw gedachten aan de hand van de modernste programma’s en apparatuur. Wilt u een bestaand design aanpassen of uw eigen huisstijl en beeldmerk terugzien op de verpakking? Dat is mogelijk. Zodra u uw ideeën met ons heeft overlegd wordt er een digitale tekening (artwork) van uw wensen gemaakt. Indien u het artwork accepteert, kunnen wij een speciaal handgemaakt monster voor u maken zodat u alles kunt controleren voordat we gaan produceren.


Bespaar kosten

Een uniek design zonder de hoge kosten van een reclamebureau, dat is wat onze gekwalificeerde medewerkers in onze studio voor u kunnen betekenen.


Proefdruk

Wij hebben een nieuw kleurproefsysteem laten installeren om een beter en voorspelbaarder eindresultaat te kunnen printen. Dit systeem maakt het mogelijk om snel het ontwerp van een nieuwe verpakkingslijn om te zetten naar een verpakkings-mock-up die wat betreft look & feel en kleurweergave een goede indruk van het eindresultaat toont. De machine is uitgerust met wit- en metallic inkten, maar ook spotkleuren zijn goed te simuleren.


Wat zoekt u precies?

Opzoek naar een nieuw of aangepast design? vraag eens naar de mogelijkheden via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@kpbagsandmore.com

Logistieke service

Vierkante meters zijn duur, vooral in de binnensteden. Wij geven u de mogelijk om uw voorraad gemakkelijk en snel op afroep te laten bezorgen. Hierdoor kunt u uw ruimte maximaal gebruiken voor uw kernactiviteiten.

Lees veder

Scherp en opmaat

Voor u geen standaardprijzen maar een scherpe en opmaat gemaakte offerte. Na de specificaties met u te hebben besproken, zorgen wij voor een overzichtelijke en persoonlijke offerte.

Lees veder

Showroom

Kom gerust eens langs bij onze showroom
in Amstelveen. In de showroom vindt u op
een creatieve wijze de verschillende
mogelijkheden met betrekking tot
uw verpakkingsmaterialen.

Lees veder