WIE ZIJN WIJ?


Samen staan we sterk

KP Bags & More is onderdeel van Koen Pack. Koen Pack is in 1996 opgericht door Koen en Cristol Broekhuizen en is uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Met deze geschiedenis weten wij als geen ander hoe het is om een op maat gemaakte verpakking te produceren.

In 2015 werd duidelijk dat er meer mogelijk was met de kundigheid en schaalgrootte van Koen Pack, dit resulteerde in KP Bags & More. KP Bags & More is u graag van dienst als specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de detailhandel. Betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel en daarnaast bieden wij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.


Wij hebben 20 jaar ervaring in op maat gemaakte verpakkingsmaterialen.

Van ontwerp tot productie en van transport tot voorraadbeheer, met ruim 20 jaar ervaring gaat dit alles toch net even makkelijker. Wij bieden onze ervaring dan ook graag aan om u te ondersteunen bij alles wat bij een opmaat gemaakte verpakking komt kijken.

In deze 20 jaar is er veel veranderd op verpakkingsgebied.

  • De vraag naar gepersonaliseerde verpakkingen is toegenomen.
  • Veranderde wetgeving, een verbod op het gratis meegeven van plastic tassen.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt een steeds grotere rol.
  • De consument heeft steeds minder tijd en verwacht daarom altijd en overal te kunnen winkelen. Heeft u al een webshop?

Wat gaat de wereld ons de komende jaren brengen?

Wij begrijpen dat u als retailer niet overal van op de hoogte kunt- of wilt zijn. Daarom houden wij alle ontwikkelingen op verpakkingsgebied bij, die betrekking hebben op u en uw omgeving, en communiceren dit tijdig.


Professioneel, makkelijk en efficiënt

Naast onze verpakkingsmaterialen bieden wij u graag iets extra’s aan. Bekijk gerust eens welke diensten u van pas komen of vraag ons naar meer informatie en mogelijkheden.

  • Vestigingen in maar liefst 6 landen
  • 81 enthousiaste collega’s
  • Totaal assortiment met oneindig veel variaties
  • Vele extra services

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen.

Koen Pack